Wonen in Groen

Maassluis Actueel aanbod

€ 245.000,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 137m2
Kaveloppervlak
139 - 212m2
Inhoud
431 - 532m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Nieuw wonen met het karakter van een tuindorp
In Sluispolder West in Maassluis wordt een bijzondere, nieuwe buurt gerealiseerd rond het bestaande Da Costaplein: GROEN! Een kleinschalig tuindorp dat heel veel ruimte biedt aan bewoners én aan heel veel groen. Omdat fijn wonen daar gewoon alles mee te maken heeft, juist als je woont in stedelijk gebied. GROEN krijgt daarom niet minder, maar juist meer bomen dan nu. Aan de voorzijde van de woningen komen mooie groenstroken en achter de woningen beschutte groene hofjes. Het vele groen in de wijk wordt stijlvol omzoomd met authentieke hagen. Zo wordt elke straat op zijn eigen unieke manier verrassend groen!

Genieten van jouw plekje in Groen
Ook de tuinen zelf zijn fors en dragen zo bij aan de rustieke sfeer van een tuindorp. De markante architectuur van de woningen maakt de uitstraling compleet. De achtertuinen zijn daarbij zo ingedeeld dat je alle privacy hebt om optimaal te genieten van jouw eigen plekje in dit unieke tuindorp!

In GROEN heb je ruime keus uit verschillende typen hoek- en tussenwoningen met speelse details in jaren 30 stijl. In totaal zijn er 18 woningen beschikbaar, waarvan 4 hoekwoningen (1 met erker) en 4 woningen met een extra diepe tuin. Ontdek welke woning het beste bij jou past!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Groen
Koopwoningen
18
Prijs
€ 245.000,- tot € 340.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden