Loofmeesters fase 5

Maassluis
Actueel aanbod

€ 345.500,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 135m2
Kaveloppervlak
109 - 115m2
Inhoud
458 - 464m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De Loofmeesters is de wijk van iedereen

Het is nú al een van de mooiste wijken van Maassluis. En met de realisatie van fase 5 krijgt De Loofmeesters alleen nog maar meer aantrekkingskracht. In opzet is de wijk één en al afwisseling. En… in De Loofmeesters woont u ook nog eens overal dichtbij. Winkels, voorzieningen, verenigingen, school of snelweg: De Loofmeesters maakt er méér woonplezier van.

Een wijk met de ideale ligging

Loofmeesters ligt aan de westkant van Maassluis. Het is een ideale locatie als u graag alles in de buurt wilt hebben. Winkels bijvoorbeeld. Het vernieuwde winkelcentrum Koningshoek heeft bekende ketens en leuke speciaalzaakjes onder één dak. Er zijn basisscholen in de buurt, en voor vervolgonderwijs hoeft u ook de stad niet uit. Aan de rand van Maassluis liggen veel sportcomplexen en naar hartje stad is het maar 10 minuten fietsen. Als u 10 minuten de andere kant op fietst, rijdt u het groen van Midden-Delfland en de Oranjebuitenpolder tegemoet. En vanaf Maassluis-West ligt de A20 om de hoek. Zo zijn steden als Rotterdam en Den Haag snel bereikbaar. Eind 2018 komt er in de Burgemeesterswijk een halte van de nieuwe Hoekse Lijn, waardoor het strand en Rotterdam goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Loofmeesters fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 345.500,- tot € 350.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden