Wonen in Groen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Maassluis - Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 131m2
Kaveloppervlak
126 - 184m2
Inhoud
430 - 504m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

WONEN IN EEN TUINDORP IN JAREN 30 STIJL
‘s Ochtends hardlopen door de polder, door naar je werk in de Randstad en ’s avonds nog even uitwaaien op het Noordzeestrand? Dat kan allemaal als je in Maassluis woont! Je woont hier precies tussen Rotterdam en het Noordzeestrand. De nieuwe buurt GROEN in Sluispolder-West in Maassluis krijgt al aardig vorm. De woningen rond het Da Costaplein zijn helemaal ontworpen naar de wensen van (jonge) gezinnen. Aan de voorzijde van de woningen komen mooie groenstroken en achter de woningen beschutte groene hofjes. De populaire jaren-30-stijl geeft GROEN een rijke en warme uitstraling. Door te spelen met bijzondere details zoals erkers, afdakjes en raampartijen, krijgt elke woning een eigen gezicht. Nostalgisch, maar wel modern en met alle voorzieningen vlakbij!

KENMERKEN KOOPWONINGEN:
- 23 eengezinswoningen, van circa 119 tot 131 m²;
- Diepe achtertuinen op het zuidoosten;
- Speelse details in jaren 30 stijl;
- Duurzaam en comfortabel wonen;
- Uitstekende bereikbaarheid.

De verkoop van de volgende fase van GROEN start na de zomer. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je als eerste op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Groen
Koopwoningen
23
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden