Sluis 16

Maassluis - Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 105m2
Inhoud
326 - 376m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen op een centrale plek in Maassluis!

Aan de rand van de gezellige historische binnenstad van Maassluis, met alle voorzieningen binnen handbereik, zullen aan de van Lennepstraat 16 duurzame en complete eengezinswoningen gerealiseerd worden. De woningen voldoen aan de nieuwste technieken en beschikken over een tuin op het zuidwesten met eigen berging.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende bouwtypes. Er worden 14 tussenwoningen gerealiseerd en 2 verschillende hoekwoningen. Eén hoekwoning wordt gebouwd met een kap en de andere hoekwoning heeft een plat dak. Door de verschillende types en de accenten in het metselwerk krijgt het aanzicht van deze rij woningen een speels karakter. De grote ramen aan de achterzijde van de woningen zorgen voor een extra lichte woonkamer.

De woonoppervlaktes variëren van circa 90 m² tot 105 m² en de woningen beschikken over minimaal 3 slaapkamers.
Jouw nieuwe woning is voorzien van een (bodem) warmtepomp en de meeste woningen zijn energieneutraal door middel van zonnepanelen op het dak. Door een comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling heeft jouw huis het hele jaar door een ideale temperatuur. Standaard wordt de woning voorzien van sanitair en een keuken.

Op deze unieke plek geniet je van rust en groen, maar tegelijkertijd profiteer je van alle faciliteiten van de stad en zijn grote steden als Den Haag en Rotterdam dichtbij. Het beste van 2 werelden. Zo zit je te lunchen aan het water in de gezellige binnenstad van Maasluis of doe je jouw dagelijkse boodschappen op loopafstand bij de Albert Heijn, de Lidl of de Jumbo. Het winkelcentrum Koningshoek ligt op circa 2 kilometer afstand van de woningen.

De bereikbaarheid is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te noemen. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A20 en ben je in minder dan 30 minuten in de binnenstad van Rotterdam of Den Haag. Met de metro sta je binnen 30 minuten in het centrum van Rotterdam. Ook ben je met het OV in een mum van tijd in Vlaardingen, Schiedam, Delft, het Westland of leg je jouw strandhanddoek neer op het strand van Hoek van Holland.

Interesse en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier op de projectwebsite: sluis16.nl


Start Verkoop: kwartaal 4 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sluis 16
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuidwesten
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden