Wonen in Groen fase 3

Maassluis - Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 130m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

WONEN IN EEN TUINDORP IN JAREN 30 STIJL
‘s Ochtends hardlopen door de polder, door naar je werk in de Randstad en ’s avonds nog even uitwaaien op het Noordzeestrand? Dat kan allemaal als je in Maassluis woont! Je woont hier precies tussen Rotterdam en het Noordzeestrand. De nieuwe buurt GROEN in Sluispolder-West in Maassluis krijgt al aardig vorm. In dit gebied is en wordt veel oude hoog- en laagbouw vervangen door nieuwbouw.

Aan de voorzijde van de woningen komen mooie groenstroken en achter de woningen beschutte groene hofjes. De populaire jaren-30-stijl geeft GROEN een rijke en warme uitstraling. Door te spelen met bijzondere details zoals afdakjes en raampartijen, krijgt elke woning een eigen gezicht. Nostalgisch, maar wel duurzaam, modern en met alle voorzieningen vlakbij!

FASE 3
Fase 3 van GROEN is in ontwikkeling. Wij willen hier een fijne leefomgeving creëren voor de uiteindelijke bewoners. Momenteel onderzoeken we of het plan en de plek woningzoekenden aanspreekt. Op dit moment is het uitgangspunt om 37 koopwoningen te realiseren die een vriendelijke jaren 30 tuindorp architectuur ademen. Naastgelegen dit koopprogramma komen 11 grondgebonden sociale huurwoningen dezelfde in stijl. De verhuur hiervan wordt niet verzorgd door Van Wijnen.

Lijkt het je wat om hier te wonen? Via de nieuwsbrief wordt de komende periode steeds meer gedeeld over de woningen, types en mogelijkheden. Schrijf je dus alvast in en blijf als allereerste op de hoogte!

KENMERKEN KOOPWONINGEN:
- 37 koopwoningen, variërend in beukmaat: 3.6 meter, 4.8, meter, 5.1 meter of 5.4 meter;
- Fijne achtertuinen;
- Speelse details in jaren 30 stijl;
- Duurzaam en comfortabel wonen;
- Uitstekende bereikbaarheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Groen fase 3
Start verkoop
2026
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden