Wonen in Sluispolder-West

Maassluis - Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Sluispolder-West is een bouwplan in ontwikkeling. In dit gebied is en wordt veel oude hoog- en laagbouw vervangen door nieuwbouw. Wij willen hier een fijne leefomgeving creëren voor de uiteindelijke bewoners. In deze fase onderzoeken we of het plan en de plek woningzoekenden aanspreekt.

Op dit moment is het uitgangspunt om 29 royale koopeengezinswoningen te realiseren die een vriendelijke jaren 30 tuindorp architectuur ademen. Naastgelegen dit koopprogramma komen 10 grondgebonden sociale huurwoningen dezelfde in stijl.

Lijkt het je wat om hier te wonen? Via de nieuwsbrief wordt de komende periode steeds meer gedeeld over de woningen, types en mogelijkheden. Schrijf je dus alvast in en blijf als allereerste op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Sluispolder-West
Koopwoningen
29
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden