Parkweide Wilgenrijk

Maassluis - Maassluis
Actueel aanbod

€ 534.500,- tot € 839.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
154 - 213m2
Kaveloppervlak
110 - 825m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

Maassluis - Parkweide – Natuurlijk Wonen
De bouw is al gestart! We verwachten te starten met opleveren in het derde kwartaal 2024.
Let op: Nog maar een aantal woningen beschikbaar

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

HERENHUIS vanaf € 664.500,-- v.o.n.
De geschakelde herenhuizen hebben een imposante plafondhoogte van ca. 3,20 meter (60 cm hoger dan de standaard plafondhoogte). Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel. De woningen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 183 m2. De ruime kavels variëren vanaf ca. 186 - 274 m2 met parkeergelegenheid op eigen terrein.

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP vanaf € 789.500,-- v.o.n. ***nog maar één beschikbaar***
De twee-onder-één-kaphuizen krijgen een eigen karakter door een verbijzondering in de vorm van een dakkapel of een dwarskap. De huizen hebben een diepe achtertuin vanaf maar liefst ca. 16 meter, gelegen op het noordoosten. De kavels zijn ruim (ca. 290 – 345 m2) en alle twee-onder-één- kaphuizen hebben een garage en parkeerplaats op eigen terrein.

PARKHUIS vanaf € 589.500,-- v.o.n.
Er komen 17 sfeervolle 4-laags parkhuizen op Parkweide in gelegen en met een prachtig uitzicht op de Parkwal. Hier ervaart u rust en privacy door de verbinding met groen en water. Daarnaast geniet u vooral van heel veel woonruimte, ca. 181 – 186 m2, want deze parkhuizen hebben maar liefst 4 woonlagen. Heerlijk toch!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkweide Wilgenrijk
Prijs
€ 534.500,- tot € 839.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden