Sluispolder

Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nostalgisch wonen maar dan modern

Het straatbeeld in GROEN wordt gekenmerkt door rust en harmonie, maar ook door een verrassende diversiteit in de gevels. Je voelt dat er veel aandacht is besteed aan details, wat de wijk bijzonder en elke woning uniek maakt. De architectuur is eigentijds met accenten die doen denken aan de jaren dertig: de gezinswoningen in GROEN worden opgetrokken in een warme steen, met brede overstekken, dominante dwarskappen en speelse luifels bij een enkele voordeur: een markante uitstraling met een subtiele knipoog naar 'vroeger'. Nostalgisch wonen, maar dan wel modern en met de stad vlakbij.
De indeling van de hoek- en middenwoningen is volledig ontworpen rond de woonwensen van nu: de ruime gezinswoningen krijgen een royale woonkamer op de begane grond en standaard drie ruime slaapkamers op de verdieping. Daarbij zijn de woningen in GROEN hoogwaardig geïsoleerd, energiezuinig en ze voldoen vanzelfsprekend aan de hoge, huidige duurzaamheidseisen. Want woningen in een modern tuindorp zijn natuurlijk wel... precies: groen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sluispolder
Koopwoningen
18

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden