Puur! Maassluis

Maassluis - Maassluis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 185m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

Puur! Maassluis is een uniek nieuwbouwproject op één van de oudste plekken in het historische hart van Maassluis. Met 27 grote stadswoningen, 10 koopappartementen, 24 sociale huurappartementen én nieuwe winkelruimten, waaronder de Jumbo, wordt Puur! een mooie toevoeging aan het bestaande centrum. Hier vindt u alles in één: winkelen, wonen en recreëren!

Bij het ontwerp is er speciale aandacht besteed aan de historie van Maassluis. Zo zijn de gevels ontworpen in dezelfde karakteristieke stijl als de historische bebouwing in het centrum, maar dan in een modern(er) jasje! Vrijwel elk pand heeft een eigen unieke gevel.

Naar verwachting gaan wij in het tweede kwartaal van 2024 van start met de verkoop van de grondgebondenwoningen en appartementen in Puur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Puur! Maassluis
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maassluis.

Aanmelden